top of page

mie., 19 iul.

|

Căminul Cultural Vama Veche

The Fisher King (1991)

Comedie Un fost DJ, împovărat de ani de zile de o teribilă greşeală comisă în timpul unei emisiuni, găseşte izbăvirea când oferă ajutor unui vagabond care a fost una dintre multele victime nevinovate ale greşelii celui dintâi.

The Fisher King (1991)
The Fisher King (1991)

Adresa și ora proiecției

19 iul. 2023, 21:30 – 23:59

Căminul Cultural Vama Veche, Strada Albatros 6A, Vama Veche 907163, România

Despre film

Jack Lucas a fost odată un celebru prezentator de talk-show radio, arogant și egoist din New York, . În mare parte auto-provocată din cauza remuşcărilor şi durerii, Jack trece într-o spirală descendentă rapidă, atât pe plan personal, cât şi profesional, după ce un comentariu greşit pe care îl face către unul dintre apelanţii săi obişnuiţi îl provoacă pe acesta să comită o serie de crime. 

Trei ani mai târziu, singurul sprijin emoțional și financiar pe care îl primește un Jack deprimat este de la prietena lui Anne, care deține un magazin video. Când Jack ajunge in punctul cel mai de jos, întâlnește un bărbat aparent nebun și fără adăpost care se numește Parry. Parry are probleme de sănătate mintală, și anume halucinații centrate în jurul poveștii Regelui Pescar, motiv pentru care are o obsesie de a obține Sfântul Graal. 

Când Jack află despre trecutul lui Parry și motivul pentru care acesta a ajuns acolo unde se află, Jack simte că trebuie să facă parte din salvarea lui. El crede că modalitatea de a face acest lucru este să o conecteze pe Parry cu Lydia Sinclair, o femeie timidă și necoordonată pe care Parry o iubește de departe. Făcând acest lucru, Jack ar putea el însuși să-și recapete vechea viață înapoi. Dar dacă o face, s-ar putea să nu realizeze că nu a fost un sfânt în acea viață anterioară.

Spune și altora!

bottom of page