top of page

joi, 14 sept.

|

Căminul Cultural Vama Veche

The Blind Side – Povestea unui campion

Dramă, Sport Povestea lui Michael Oher, un băiat fără adăpost traumatizat, care, cu ajutorul unei femei grijulii și al familiei ei, a devenit jucător de fotbal american ales în NFL din primul tur al draftului.

The Blind Side – Povestea unui campion
The Blind Side – Povestea unui campion

Adresa și ora proiecției

14 sept. 2023, 20:15 – 23:59

Căminul Cultural Vama Veche, Strada Albatros 6A, Vama Veche 907163, România

Despre film

Michael Oher este un adolescent afro-american, analfabet și supraponderal, din Memphis. El provine dintr-o familie cu 13 copii în care tatăl a fost ucis, iar mama este dependentă de droguri. A fost plasat de 6 ori în familii adoptive și a fugit de fiecare dată. 

Norocul băiatului se schimbă atunci când este adoptat de către soții Leigh Anne și Sean Touhy, care îi oferă un cămin stabil, iubire, compasiune și o educație corespunzătoare, înscriindu-l la un colegiu la care obține o bursă sportivă. 

Îndrumat de către noii părinți, Michael Oher dobândește încredere în forțele proprii și este capabil să își valorifice potențialul, agilitatea, viteza, conștiinciozitatea și puterile proprii, atrăgând atenția multor colegii de prestigiu. În cele din urmă, tânărul alege sa se duca la"Ole Miss", deoarece Sean a fost jucător acolo, iar Anne majoretă. Michael a fost selectat în echipa Baltimore Ravens și are șansa de a juca în Campionatul American de fotbal profesionist.

Spune și altora!

bottom of page