top of page

mie., 23 aug.

|

Căminul Cultural Vama Veche

Eat Pray Love – Mananca, Roaga-te, Iubeste

Comedie, Dramă O femeie căsătorită își dă seama cât de nefericită este cu adevărat căsnicia ei și că viața ei trebuie să meargă într-o altă direcție. După un divorț dureros, ea pleacă într-o călătorie în jurul lumii pentru a se „regăsi”.

Eat Pray Love – Mananca, Roaga-te, Iubeste
Eat Pray Love – Mananca, Roaga-te, Iubeste

Adresa și ora proiecției

23 aug. 2023, 20:15 – 23:59

Căminul Cultural Vama Veche, Strada Albatros 6A, Vama Veche 907163, România

Despre film

Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie modernă pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească și să se împace cu sine, în filmul Mănâncă Roagă-te Iubește.

Aflată la răscruce de drumuri, după divorț, Gilbert își ia un an de pauză de la slujbă și ca niciodată, se decide să evadeze din viața sa obișnuită și confortabilă, riscând totul numai pentru a-și schimba viața. În timpul călătoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucură de experiențe simple cum ar fi să mănânce mâncare italienească în Italia, să se roage în India, și la final, să se bucure în mod neașteptat de pacea și echilibrul unei iubiri, în Bali. Inspirat după o poveste adevărată, Mănâncă Roagă-te Iubește dovedește că există mai multe feluri în care poți să rupi monotonia ducându-te să vezi lumea.

Spune și altora!

bottom of page