top of page

vin., 25 aug.

|

Căminul Cultural Vama Veche

E PERICOLOSO SPORGERSI

Comedie Filmul este compus din trei părți care narează aceeași poveste din punctul de vedere a trei persoane diferite: o elevă, un actor de teatru și un soldat. Destinele celor trei se întâlnesc, schimbând ideile fiecăruia despre carieră, politică și dragoste.

E PERICOLOSO SPORGERSI
E PERICOLOSO SPORGERSI

Adresa și ora proiecției

25 aug. 2023, 21:00 – 23:59

Căminul Cultural Vama Veche, Strada Albatros 6A, Vama Veche 907163, România

Despre film

Proiecție eveniment in prezența echipei.

Ulterior vizionarii filmului, vă invitam la o sesiune Q&A, în care puteți afla amănunte despre film.

Prezentat în premieră la Cannes, secțiunea Quinzaine des réalisateurs, E pericoloso sporgersi este filmul de debut al lui Nae Caranfil.

Lui Horațiu, soldat în termen, i s-au aprins călcâiele după Cristina, elevă în ultimul an de liceu. Ea n-ar fi neapărat contra, dar numai în urma unei obligatorii logodne. Principiu la care va renunța curând odată cu apariția în oraș a lui Dino, actor de mâna a doua, dar reputat Casanova de provincie. Trei destine desfășurate în trei capitole unde aceeași poveste e reistorisită din punctul de vedere al celor trei protagoniști; o comedie dezlănțuită în care cu toții devin victimele propriilor confuzii și quid pro quo-uri, fiecare nutrind în secret aceeași aspirație de a se elibera din „cazarma” personală pentru a descoperi orizonturi mai largi și mai promițătoare.

Spune și altora!

bottom of page