top of page

vin., 18 aug.

|

Căminul Cultural Vama Veche

COMPLET NECUNOSCUȚI

Comedie, Dramă Într-o seară, la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și cad de acord ca la tot ce primesc în acea seară - apeluri, SMS-uri, mesaje whatsapp, emailuri - să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare.

COMPLET NECUNOSCUȚI
COMPLET NECUNOSCUȚI

Adresa și ora proiecției

18 aug. 2023, 21:00 – 23:59

Căminul Cultural Vama Veche, Strada Albatros 6A, Vama Veche 907163, România

Despre film

Proiecție eveniment in prezența echipei.

Ulterior vizionarii filmului, vă invitam la o sesiune Q&A, în care puteți afla amănunte despre film.

”Complet Necunoscuți” este varianta românească a producției-record “Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, re-ecranizată în peste 20 de țări.  Octavian Strunilă își propune, ca regizor al filmului, să exploateze la maximum umorul de situație și mizează pe o distribuție de 10! Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt protagoniștii, cunoscuți publicului atât pentru rolurile din teatru, cât și din producții TV și seriale.    

Sinopsis - Șapte buni prieteni ”se aruncă” într-un joc periculos într-o seară, la un pahar cu vin. Pun telefoanele pe masă și decid ca orice mesaj, mail, apel telefonic primesc, să le citească cu voce tare sau să răspundă pe difuzor. Câte secrete se află? Cât de mult se cunosc ei, de fapt?

Spune și altora!

bottom of page